Ik ben politiek actief geworden omdat ik al jaren geïnteresseerd ben in wat er zich bestuurlijk binnen Zutphen plaatsvindt. Dit heb ik jaren lang vanaf de tribune gevolgd en ik vond het tijd worden zelf ook op dit gebied actief mee te praten.

De beste stuurlui staan aan de wal,  ik ben van mening dat ik dan zelf ook moet gaan meesturen!

Onderwerpen welke ik mij graag in verdiep zijn Economie, de binnenstad en ondernemers, werkgelegenheid en de bereikbaarheid van onze mooie stad.
In het dagelijks leven ben ik taxi chauffeur en heb ik een eigen horecabedrijf. Ik ben importeur / distributeur van dranken en drank gerelateerde producten.Ik zou het prettig vinden als inwoners en ondernemers meer betrokken worden binnen de politiek en de besluiten welke genomen moeten worden binnen de gemeenteraad.Mijn boodschap naar de inwoners is dan ook:

Wees niet bang om met uw mening en klachten aan te kloppen bij de gemeente, de gemeenteraad of een politieke partij, ook niet als u dit al vaker, over hetzelfde onderwerp hebt gedaan. Uiteindelijk staat de politiek en gemeente er voor zijn en haar inwoners en niet anders om.