Anton Menkveld Sinds maart 2018 forumlid voor de gemeenteraad Zutphen.

Ik ben politiek actief geworden omdat ik al jaren geïnteresseerd ben in wat er zich bestuurlijk binnen Zutphen plaatsvindt. Dit heb ik jaren lang vanaf de tribune gevolgd en ik vond het tijd worden zelf ook op dit gebied actief mee te praten.

Onderwerpen welke ik mij graag in verdiep zijn Economie, de binnenstad en ondernemers, werkgelegenheid en de bereikbaarheid van onze mooie stad.

In het dagelijks leven ben ik taxi chauffeur en heb ik een eigen horecabedrijf. Ik ben importeur / distributeur van dranken en drank gerelateerde producten. Ik zou het prettig vinden als inwoners en ondernemers meer betrokken worden binnen de politiek en de besluiten welke genomen moeten worden binnen de gemeenteraad.

De beste stuurlui staan aan de wal,  ik ben van mening dat ik dan zelf moet gaan meesturen!

Wees niet bang om met uw mening en klachten aan te kloppen bij de gemeente, de gemeenteraad of een politieke partij. Inspreken kan tijdens de raadsvergadering. En elke dinsdagavond bent u welkom tijdens de fractie vergadering van Kies Bewust Lokaal. Natuurlijk komen wij ook op locatie als u dat prettig vind.

Uiteindelijk staat de politiek en gemeente er voor zijn en haar inwoners en niet anders om.